Städfirma Stockholm

May 23, 2019 at 9:06 am by admin | Posted in Uncategorized

Vi dömer det runt omkring oss inom några få sekunder och det innebär att när du bjuder hem människor till ditt hem så kommer de skanna din bostad från golv till tak. Många tycker att de är jobbigt att bjuda hem vänner för att de är smutsigt och stökigt hemma. Dessutom är det svårt att hinna med allt man behöver göra i vårt hektiska samhälle och den fritid man har vill man kanske inte lägga på att städa. Tur nog finns vi på Städfirma Stockholm här och hjälper dig att få mer tid till det roliga i livet. Vi anpassar oss efter dina behov så vill du att vi kommer varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden du väljer vi städar.

Det finns oändligt många fördelar att anlita en städfirma men en är att man behöver städa undan sina saker innan vi kommer så att vi kommer åt ordentligt när vi städar så att det luktar fräscht och känns riktigt rent när du kommer hem. En annan fördel när du anlitar oss på Städfirma Stockholm är att du kan utnyttja RUT-avdraget vilket gör att det inte blir lika dyrt. Det finns en uppsjö av städfirmor i Stockholm och det är inte lätt att veta vilken man ska välja. Många tycker att det känns obehagligt och otrygg att låta någon vara i ens bostad när man inte är hemma. Det har vi full förståelse för därför så gör vi alltid en UC på våra städare innan de blir anställda så att du kan känna dig säker. Ni kan också välja om ni vill att det är samma person som ska komma eller om de är okej att det kommer olika städare.

Vi på Städfirma Stockholm vill ha nära kontakt med våra kunder så om du är missnöjd eller väldigt nöjd med en städare är det bara att kontakta oss. Alla som anställs på vår städfirma genomgår en grundutbildning i städning så att vi kan garantera att vår lägsta nivå är att jämföra med andras toppkvalité. Vi erbjuder inte bara regelbunden hemstädning utan också kontorsstädning och enstaka städningar som ex flyttstädning. Känns det smutsigt och ofräscht så tveka inte och kontakta oss så kommer vi med moppen i högsta hugg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *