Snickare i Norrköping? Se hit!

October 27, 2020 at 4:51 pm by admin | Posted in Uncategorized

Är du en snickare med egen firma i Norrköping? I så fall har du säkert redan en hemsida för dig och ditt företag. Men är hemsidan tillräckligt bra? Genererar den så många kunder som möjligt eller finns det möjlighet att förbättra den och göra den till en ännu bättre kundmagnet?

Fixa hemsidan för firman

En hemsida ska fungera som ett medel att skaffa och få kontakt med kunder. Den ska därför kunna hittas hos sökmotorer och den ska få kunder att bli intresserade av att anlita dig när de väl har hittat till hemsidan. Men hur?

Först och främst måste hemsidan innehålla rätt sökord och tags. När någon söker på sökorden via en sökmotor som Google, så är det större chans att din hemsida dyker upp tidigt bland sökresultaten. Har du exempelvis din firma i Norrköping så kan du skriva in sökorden snickare Norrköping till din hemsida. När någon söker efter en snickare i Norrköping bör din hemsida dyka upp. Ett annat ord för detta är att göra hemsidan SEO-vänlig eller att sökoptimera den. På nätet kan du läsa mer om hur du kan göra för att få till ett bättre innehåll utifrån SEO.

Snickare i Norrköping – vad mer?

När du har byggt upp en bra hemsida utifrån SEO så är det dags att putsa till den rent utseendemässigt. Lägg gärna upp några bilder i ett galleri på hemsidan som visar vad du redan har gjort. Kanske har du byggt ett hus, en altan eller gillestuga? Lägg upp bilder på det så att folk ser vad du kan åstadkomma. Sedan är det bra att ha en kort beskrivning om dig som snickare. Hur är du som snickare och vad är viktigt för dig i ditt yrke? Hur lång erfarenhet har du? Informera gärna om ROT-avdraget också och tala för varför man bör anlita just dig. Glöm inte kontaktuppgifterna, de är nästan det viktigaste på hemsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *