Rekond i Norrköping

November 3, 2020 at 4:48 pm by admin | Posted in Uncategorized

Professionell rekond i Norrköping ser till att din begagnade bil blir som i nyskick. Du kan göra det antingen för att återställa din bil eller för sälja den lättare. Överväg detta alternativ om du vill återuppliva känslan av en ny bil utan att behöva köpa en ny.

Anlita professionell rekond i Norrköping

Rekond innebär att rengöra varje liten del av din bil, såväl insidan som utsidan. Allt från att ta bort bucklor och repor till att kontrollera och reparera motorn genomförs. På så vis uppgraderar du bilens utseende och ger den samma doft och känsla som om den vore nyköpt. I Norrköping hittar du rekond som är så pass högklassig att rekond Norrköping är nästintill synonymt med professionalitet. Följande steg ingår i en rekond:

  • Fullständig inspektion.
  • Inre restaurering.
  • Tillägg av förebyggande skydd.
  • Putsning.

Läs vidare för att se närmare på dessa enkla steg.

Steg för rekond i Norrköping

1. Fullständig inspektion. Inspektionen består dels av att inspektera bilens fysiska skick inifrån och ut, samt dels av att titta på mekaniska komponenter som bromsar och avgasrör. Eventuella fel och brister åtgärdas av en utbildad tekniker för att inte äventyra bilens prestanda eller säkerhet.

2. Inre restaurering. I detta steg återställs bilens originaldoft. Specialister utför en fullständig rengöring för att ta bort fläckar och smuts från bilens klädsel och matta. Slutresultatet blir ett fordon som knappt visar några som helst spår av användning före ditt ägande.

3. Tillägg av förebyggande skydd. När bilen har rengjorts fullständigt skyddas den för framtida användning. Det appliceras ett högkvalitativt vinylförband och skyddsmedel invändigt som förhindrar repor, sprickor och fläckar.

4. Putsning. Med tiden tappar alla bilar sin exteriöra finputs, inte minst på grund av grusiga vägar och väderförhållanden. I Norrköpings rekond ingår en service för putsning som tar bort brister och återställer den vackra finputsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *