PWO hjälper dig att träna!

March 7, 2019 at 9:40 pm by admin | Posted in Uncategorized

PWO är en engelsk akronym som står för “Pre-workout” vilket i sin tur översatt till svenska betyder “innan träningspass”.

Vad är PWO?

PWO är ett pulver bestående av olika aminosyror, lipider och kolhydrater med mera. Pulvret blandas med vatten eller mjölk. PWO tas med fördel direkt innan träningspasset för bästa effekt. SJälvklart kan man välja att dricka det när man har tid, ens eget liv med jobb, skola och socialt umgänge är inte alltid förenligt med att strikt dricka PWO. Man får göra en klok avvägning. PWO ska inte intas när man fastar inför operationer eller vid liknande tillfällen. Ge inte heller barn PWO då de helst ska hålla sig till vanlig mat som dels är näringsrik och dels varierande. Barn växer och behöver låta kroppen jobba på egen hand.

Är PWO farligt?

Här finns ett stort utbud av pwo att välja och vraka i. Substansen/pulvret är inte farligt så länge du köper pulvret av välkända märken med en god renommé på marknaden. Köp aldrig pulver svart eftersom du då inte har någon som helst aning om tillverkning, ursprung och inte heller kan göra en felanmälan. Överdosera inte utan håll dig till återförsäljarens rekommendationer.

Olika smaker

Pulvret marknadsförs och säljs av många olika fabrikanter och varumärken. För att nischa sig väljer återförsäljaren att lansera pulver smaksatt med olika smaker. Dessa smaksättningar sker genom att estrar bildas. Dessa estrar kan efterlikna smaker såsom hallon, blåbär, banan, choklad, apelsin och så vidare. Drick det som du är säker på att du kommer att tycka om. Om du mot förmodan inte gillar just det pulvret kan du leta vidare i det digra sortimentet och prova en annan smak innan träningspasset.

När används produkten?

  • Innan styrketräningspasset
  • Innan simpasset
  • Innan löppasset

Du kan välja att använda produkten vid andra tillfällen också, men de är framtagna för att ge dig stöd vid träning först och främst (därav namnet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *