Marknadens bästa byggstädning

September 19, 2019 at 7:57 am by admin | Posted in Uncategorized

Ska du renovera och är på jakt efter någon som kan sätta den sista touchen med en rejäl byggstädning? Då har du hittat rätt. Vi är experter på all form av grovstädning, i alla typer av utrymmen. Efter en renovering eller nybyggnation blir det mycket bråte och damm att ta hand om – och ofta är det mer omfattande än vad man tror. Byggdamm har nämligen en förmåga att leta sig in precis överallt, och det kan vara nästintill omöjligt att få det helt rent med bara den vanliga städutrustningen man har hemma. Vår firma städar med professionella städredskap och maskiner speciellt anpassade för just grovstädning, och självklart använder vi inga rengöringsmedel med starka kemikalier.

Oavsett om du behöver en byggstädning av ett kök, ett badrum eller ett helt hem – kan du lita på att vi gör jobbet snabbast och noggrannast av alla. Våra medarbetare har lång erfarenhet och all kunskap som krävs för att såväl städa riktigt rent, som att ge kunderna ett bemötande i världsklass. Att vi har nöjda kunder är vår största prioritet och du kan alltid känna dig trygg med att vi är trevliga, att vi gör det vi ska och att vi slutför vårt arbete inom utsatt tid.

Byggstädning inför besiktning

Har du renoverat ett rum som också ska besiktigas efter färdigställande, är byggstädning en förutsättning för att besiktningen ska gå att genomföra ordentligt. Kontakta oss så ser vi till att ditt utrymme är skinande rent när det väl är dags för besiktning. Och precis som vid alla våra arbeten, tar vi givetvis ansvar för att allt skräp och eventuellt restmaterial forslas bort till en återvinningscentral.

Billigare städning med RUT-avdrag

Byggstädning kan för många verka som en onödig kostnad som man skulle kunna undvika genom att helt enkelt göra det själv. Men glöm inte att byggstädning faktiskt kvalificerar sig som en tjänst för vilken man har rätt till RUT-avdrag. Du får med andra ord en professionellt utförd grovstädning till halva ordinarie pris. På våra fakturor justerar vi naturligtvis RUT-avdraget på en gång, så att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *