Fördelar för brf med FTX ventilation?

January 7, 2020 at 4:17 pm by admin | Posted in Uncategorized

FTX ventilation är en av de bästa investeringarna en brf kan göra. Själva principen är relativt enkel, luften som går ut (Frånluften) återanvänder sin värme och omvandlar den till passiv energi som värmer upp luften (Tilluften) som kommer in genom samma aggregat. Trots att principen är relativt simpel är effekten av investeringen extremt stor!

Luftförbättring med frånluftsåtervinning i brf

Det finns en hel del ventilationsfirmor i Stockholm som är nischade mot att jobba med just FTX ventilation i brf, men om jag ska rak och ärlig så tror jag inte att det finns något företag som är lika bra som denna firma. De har hjälpt min brf vid otaliga tillfällen under årens gång när det kommer till både mindre servicejobb som vid större installationer av FTX ventilation i Stockholm.

Dyrt att investera i FTX Ventilation?

Både ja och nej. Det är en stor entreprenad och investering som självklart kostar, men det är det tar inte många år innan investeringen ger frukt och du sparar in otroliga summor. Tänker man kortsiktigt så är det kanske inte det bästa att lägga sina pengar på, men om man ska tänka långsiktigt för att spara in mycket på kronan är ett frånluftsåtervinningssystem en av dem absolut bästa investeringarna man kan göra.

Du kan även bo i lägenheten när entreprenaden är i full gång och projektet brukar inte ta all för lång tid, så du slipper flytta ut till en provisorisk bostad som vid större stambyten vilket är underbart. Det finns ingenting värre än att under flera månader bo i en provisorisk och opersonlig bostad som man inte kan känna sig hemma i. För att göra en lång historia kort så går entreprenaden snabbt, priset är överkomligt och investeringen tjänar man multum på inom ett par år. Det är alltid värt att investera i Frånluftsåtervinning!