Frisör Västerås

November 3, 2020 at 4:47 pm by admin | Posted in Uncategorized

Vi kan hår! Och vi på Frisör Västerås hälsar dig välkommen!

Vi älskar att jobba med människor och deras hår. Att få ta hand om just ditt hår är en ynnest för oss alla som jobbar på Frisör Västerås.

Alla medarbetare här har stor erfarenhet av det fantastiska hantverksyrket. Vi har en gedigen utbildning från start, och vårt främsta mål är att du som kund ska vara nöjd med ditt besök hos oss. Servicen vi ger ska vara för dig och ditt hår, oavsett vilken behandling vi gör. Du ska känna dig speciell hos oss, det tycker vi här på Frisör Västerås är jätteviktigt.

Alltför många vittnar om hur ledsna och besvikna de har varit efter frisörbesök. Det kan vara allt från att det är svårt att få till frisyren hemma eller att totalupplevelsen vid besöket, var mindre angenäm.

Vi vill att du …

… ska ha ett leende på läpparna när du har varit hos oss. Vi för en dialog med dig som kund. Vi tar också stor hänsyn till dina önskemål och kvalitén på ditt hår, för att göra det bästa möjliga för dig här på Frisör Västerås.

Vi vet också hur det är att sitta i frisörstolen och låta någon annan fixa till vårt hår. Vi blir då kunder som vill bli sedda med de önskemål och behov vi har. Vi vill känna oss trygga i frisörens händer och det är också ett av våra stora mål, att du ska känna dig trygg här hos oss.

Här på Frisör Västerås är vi människor som jobbar med människor och stortmrivs med det. Vi är alla så olika men ändå så lika när det kommer till många saker.

Så tveka inte utan …

… ta gärna kontakt med oss

Vi finns här för dig och behöver du konsultation innan ditt besök, så är du Varmt Välkommen in till oss. Och vill du “bara” komma och känna av miljön på salongen, så går det jättebra också, för oss är det mesta möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *