Flyttstädning i Örebro

February 27, 2019 at 9:11 pm by admin | Posted in Uncategorized

Att flytta kan vara främmande för många, speciellt om det är första gången som man flyttar. Du kan välja att städa själv, om du inte vill att andra ska röra dina saker. Det kan däremot vara jobbigt att göra det själv om du har mycket att packa och sedan väntar städningen. Har du en deadline när du ska vara ute ur huset/lägenheten kan det bli ännu stressigare.

Du kan få hjälp med flyttstädning i Örebro om du kontaktar dem, de är vana att hjälpa till vid flyttningar. Du bestämmer en dag när de kan komma och du behöver inte vara hemma under tiden om du inte vill. Du kan gå till jobbet och låta firman göra sitt jobb och komma hem till ett färdigstädat hem. Du behöver inte bo i Örebro för att kunna anlita detta företag, de utför arbeten i städer och byar som ligger nära Örebro.

Flyttstädning i Örebro tänker miljömedvetet och det gör att de använder miljövänliga vätskor när de städar. Det kommer varken förstöra golven eller miljön. Det finns några saker som du ska tänka på innan du anlitar flyttstädning i Örebro. Alla tillhörigheter ska vara packat i lägenheten/huset för att firmans ska kunna komma åt och städa överallt. Om eventuella möbler ska lämnas kvar bör du meddela detta till firman. Tvätt av möbler kan också beställas men det kostar extra.

Firman behöver fri tillgång till vatten i bostaden för att kunna städa. Om det vattnet är avstängd kan företaget förbehålla sig rätten att inte garantera en bra städning. Se därför till att tillgång till vatten finns. Om bostaden är allt för stor har firman rätt att avsäga sig rätten att städa. Du bör också tänka på att om du har spis eller eldstad i huset/lägenheten kommer du inte få den städad att flyttstädning i Örebro, då det inte ingår i deras jobb.