Badrumsrenovering Västerås

November 3, 2020 at 4:47 pm by admin | Posted in Uncategorized

Mitt badrum var i bedrövligt skick i den tvåa jag nyss hade köpt i utkanten av Västerås, det enda jag visste var att jag inte kunde göra en badrumsrenovering i Västerås på egen hand. Jag satte mig framför datorn och surfade lite på nätet, började googla på badrumsrenovering Västerås och kom till en sida som handlade om renovering.

Badrumsrenovering Västerås

Jag började läsa om renovering och skickade iväg en offert om ett prisförslag. Det dröjde inte länge innan någon från företaget som sålde renoveringstjänster hörde av sig. Dagen efter var det en kvinna som ringde på och ville kika på badrummet. Efteråt satt vi i köket och tog en fika och hon visade på några prover på plastmattor.

Jag bestämde val av toa och en nytt toalettskåp. Badkaret var okej enligt tjejen som skulle piffa upp badrummet. Jag hjälpte henne med att flytta ut badkaret och därefter fick jag lämna lägenheten. Hon ville ta hand om badrumsrenoveringen i Västerås på egen hand.

Kicka igång en badrumsrenovering Västerås

Till sin hjälp hade Camilla två stycken målare som bar ut tvättmaskinen och torktumlaren. Som tur var behövdes det inte så mycket förberedelser när det gällde att ta bort golvmattor innan en ny limmades fast. Den ljusblåa mattan limmades fast i olika sektioner och mellan limmades förseglingsband för att stärka upp så att vatten inte skulle tränga igenom. På eftermiddagen kom toastolen av ljusblå kulör med leverantören. Den gamla togs om hand och hamnade på tippen av leverantören. Vid 16-tiden fick jag ett sms av Camilla om att renoveringen var färdig.

Jag fick se resultatet som var av enastående kvalitet. Fakturan kom som ett brev på posten med möjligheter till rotavdrag.

Dejten

Det var i samband med renoveringen som jag fick träffa Camilla och den första dejten blev en fika på stan. Därefter blev det en romantisk promenad där det pratandes om allt mellan himmel och jord från, badrumsrenoveringar i Västerås till köksrenoveringar. Amors pilar har äntligen träffat mitt hjärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *