Badrumsrenovering på gång

March 26, 2019 at 7:40 pm by admin | Posted in Uncategorized

Jag vet ärligt inte hur lång tid det har tagit mig innan jag väl kom igång med renoveringen av badrummet. Ända sedan jag köpte huset har badrummet varit ett utrymme som har irriterat mig något enormt. Kaklet ser ut att komma från en annan tidsepok och badkaret likaså. Hade jag fått välja hade jag undvikit att gå in i rummet överhuvudtaget, men då hade troligtvis både familjemedlemmar och kollegor börjat klaga på otrevliga dofter efter ett tag.

Skämt åsido! Renoveringen är nu igång och jag känner mig verkligen positivt inställd. Det finns väldigt många delar som jag, med hjälp av familjemedlemmar, kommer att utföra själv. En sådan del är kakel och att installera den nya inredningen, men naturligtvis kommer jag att behöva kontakta en bra rörmokare då jag ska dra nya avloppsrör. Under åren har jag lärt mig att det bästa sättet att hitta en rörmokare är genom att använda sig av internet. Sökorden rörmokare Stockholm gav dock väldigt många resultat. Eftersom jag bor i Stockholm vill jag ju ha en rörmokare som befinner sig i närheten, av självklara anledningar.

Jag är lite extra försiktig av mig när det kommer till att släppa in okända människor, men efter att jag pratade med ett utvalt företag känner jag mig helt annorlunda. Jag märkte dock att det är viktigt att man är ute i god tid om man vill lyckas få en rörmokare till en specifik dag. Nu hade jag turen att det fanns en tid ledig just de datum jag önskade, men det hade lika väl kunnat vara så att det var totalt fullbokat. Att vara ute för sent är egentligen ingenting nytt för mig, kolla bara badrumsrenoveringen. Det tog mig bokstavligen 7 år efter inflyttning innan jag tog tillräckligt med kraft för att sätta igång renoveringen, men nu kör vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *